Mlečna cesta – Zelene Doline

Kmetija pri Čemer


V odličnih mlečnih izdelkih ZELENE DOLINE, proizvedenih izključno iz domačega mleka, je tudi mleko, pridelano na kmetiji pri Čemer.

Naprej k naravi

Izdelki ZELENE DOLINE so plod tradicionalne kakovosti, ki izvira iz več kot 70 let izkušenj. Z najsodobnejšimi pristopi se trudimo, da vam lahko vedno ponudimo le najboljše iz narave. Tudi zato je blagovna znamka ZELENE DOLINE sinonim za okusne in kakovostne mlečne izdelke iz slovenskega mleka.

Ponosni nosilci znaka »Izbrana kakovost – Slovenija«

Mlečni izdelki ZELENE DOLINE (sveže mleko in smetane, navadni in sadni jogurti, kislo mleko, probiotični jogurti LCA in napitki, desertni jogurti, grški tip jogurta MYTHOS, namazi, kajmak, siri in skuta, Mileram, kisla smetana, maslo ZELENE DOLINE) so ponosni nosilci zaščitnega znaka »Izbrana kakovost – Slovenija«.

Odlikujejo jih naslednje lastnosti:

1. poreklo surovega mleka – pridelava mleka in proizvodnja izdelka v celoti potekata v isti državi, v Sloveniji,
2. kakovost mleka – odlična mikrobiološka kakovost mleka,
3. svežina surovega mleka – od prevzema mleka iz zbiralnice do sprejema v predelovalni obrat lahko mine največ 15 ur.

Skupaj pišemo zgodovino

25. 1. 2012 so izdelki ZELENE DOLINE pridobili certifikat »Brez GSO – pridelano / predelano brez gensko spremenjenih organizmov.

V sledenju pričakovanj naših zvestih kupcev nam je v Mlekarni Celeia skupaj z več kot 1000 proizvajalci uspelo zagotoviti sledljivost krmil. Zagotavljamo, da živali za odkup mleka niso bile krmljene z gensko spremenjenimi rastlinami in krmnimi mešanicami, ki bi bile proizvedene iz gensko spremenjenih rastlin. Prav tako so dodatki v proizvodnji brez gensko spremenjenih organizmov.