Mlečna cesta – Zelene Doline

Mlekarna Celeia

Zavezani slovenski kakovosti odkupujemo mleko izključno od slovenskih dobaviteljev. Povezani z enim srcem sledimo stopinjam preteklih generacij, kjer se znanje prenaša od ust do ust, iz roda v rod, skozi čas vse do današnjega dne.

Današnja Mlekarna Celeia je sodobna slovenska mlekarna z okolju prijazno tehnologijo in s proizvodnim programom, ki že več kot 70 let sledi svetovnim smernicam. Z najsodobnejšimi pristopi se trudimo, da ponudimo le najboljše iz narave.

Več kot tisoč slovenskih kmetij Mlekarni Celeia prodaja surovo mleko najvišje kakovosti. Sodelovanje zaznamujejo zaupanje, strokovnost in pripadnost kakovosti. S skrbnim delom v Mlekarni Celeia proizvajamo vrhunske mlečne izdelke Zelene Doline, ki so ponosni ambasadorji slogana Naprej k naravi.

V splet izkušenj in znanja smo vtkali pričakovanja naših zvestih kupcev. Odprli smo jim vrata in skupaj se podajamo po Mlečni cesti, ki nas vodi od izdelka Zelene Doline do kmetije, kjer je izvor mleka.

Ponosni smo, da nas pri delu in uresničevanju ciljev dopolnjujejo naši lastniki, kmetijske zadruge in dobavitelji surovega mleka. Njihove poslovne izkušnje in življenjske modrosti dopolnjujejo našo pot uglednega slovenskega podjetja, ki s svojo podobo izraža zaupanje v domače znanje.

Noben uspeh ni navržen brez truda in močne volje. Prav zato blagovna znamka Zelene Doline predstavlja tudi nas sodelavce, ki z znanjem, inovativnostjo in z zvestim ter kreativnim delom skrbimo za njen ugled. Odličnost je del nas in ustvarjalnost je naš način življenja, kjer rezultate združujemo z zadovoljstvom in dobrimi medsebojnimi odnosi.